DRAGOSTEA SI SAREA IN BUCATE SI CINE A FOST MAI INTAI ...OUL SAU UICA MIHAI ?!

mal


Pentru mine februarie a debutat  frumos.
Cu o vizita "de lucru" pe care i-am facut-o unui prieten cunoscut pe internet...la invitatia lui expresa, doar nu era sa dau buzna in casa omului , asa de capul meu :).
In ziua cand m-a sunat prima data , m-am gandit ca doar vrea sa se convinga ca exist, insa cand a revenit cu un alt apel si mi-a spus ce pune la cale, mi-am dat seama ca e treaba serioasa.
Uica Mihai   http://www.uicamihai.blogspot.com/     ,   caci despre el va povestesc, m-a invitat sa gatim impreuna "oua in fel si chip"  in cadrul emisiunii lui "sarea in bucate" .
N-am sovait nicio clipa si am acceptat pe loc provocarea la "duelul tigailor" , asa cum sugubat a numit-o uica.
N-a mai contat ca am pornit pe un ger de ingheta vitelu-n pantecele vacii , ca cerul cernea o nea incapatanata, eu, marti de dimineata , musai trebuia sa ajung la uica, la Buzias , sa ne duelam. :))
Cu familionul la purtator, cu tigaile si sortuletul  din dotare, m-am prezentat la usa lu' uica .
Emotiile se tineau scai de mine , dar m-am scuturat rapid de ele cand am vazut cu ce oameni aveam sa lucrez.
Din prima vorba schimbata cu uica am realizat ca-i om cu suflet mare , cu care numa' daca nu vrei nu te poti intelege...si cand i-am vazut si cainii m-am convins pe deplin de bunatatea lui.
Cu restul echipei m-am cunoscut mai tarziu, dar ne-am acomodat instantaneu.
 Vero- producatoarea,  e o scumpa de fata , cu voce blanda si zambet  cald ....care  rade din orice, ca toti oamenii cu inima curata.
Pe Iulius, cameramanul ," l-am ginit" ca e artist dupa bocanci si tinuta...si dupa ce-am lucrat un ceas cu el si m-a laudat ca ma descurc in fata camerei, l-am indragit de parca-l stiam de cand lumea.:))
Daca ar fi sa va spun "din fir a par  " cum s-au desfasurat filmarile , poate n-ati mai fi curiosii sa va uitati la emisiune.
Asa ca , va arat cateva poze ca sa va starnesc si mai mult curiozitatea si va spun sa stati aproape de blogul meu (si de cel al lui uica Mihai ) ca sa aflati data cand se difuzeaza emisiunea.
A, sa nu uit...ieri, am pus un album cu cateva poze din timpul filmarilor pe facebook:). Daca sunteti curiosi sa vedeti reactiile celor care au vizitat albumul si comentariile lor , urmati linkul :
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000384746454#!/album.php?aid=44188&id=100000384746454

 Cu comentarii  si incurajari va astept si aici, pe blog.
Pentru ca orice vorba buna venita din partea unui prieten , pretuieste cat o lume intreaga .
God bless you all ! :)














Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :