PIURE DE CASTANE CU FRISCA

mal
 Astazi va arat un desert care poate sa va scoata din incurcatura cand va treziti cu musafiri "pe nepusa masa ".
Mai bine zis , o sa va arat un mod de prezentare, deoarece piureul de castane a fost inventat inainte sa ma nasc eu :))
Recomandarea mea este sa achizitionati piureul "la pachet" (sau daca aveti rabdare, puteti sa-l preparati chiar voi ), deoarece este mai bun decat cel la borcan.
In primul rand e foarte gustos.... iar in al doilea rand, consistenta este cea a unui piure facut in casa.
Cel fabricat in Ungaria este preferatul meu pana in acest moment. Se gaseste in supermarketuri congelat, sub forma unui pachet de unt.
Asadar, avand deja piureul de castane in frigider, tot ce va mai trebuie este putina frisca , neaparat naturala...cativa banuti de ciocolata cu perlute pentru decor si 10 minute din timpul vostru pretios.
Frisca (cca 100ml /pers ) se bate cu 2 linguri de zahar si intaritor.
Piureul se taie  cu cutitul zimtat in forma triunghiulara
Se monteaza pe farfurie impreuna  cu "S'-urile de frisca (pe care le-am facut cu posul) ... si se orneaza cu banuti de ciocolata cu perlute.
 Va asigur ca musafirii vostrii vor fi....mmmmm, incantati :))
 Evident sunt zeci de moduri in care puteti servi piureul de castane.
Cert este ca trebuie sa-l acompaniati neparat cu frisca, deoarece are rolul de ai evidentia savoarea. :)

 Incercati !
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :