TORT "PALARIE CU FLORICELE " DE MARTIPAN

mal
 Palariuta cu floricele de martipan  am facut-o tot astazi....
Practic am facut un tort mai mic....o sa vedeti de ce,  in curand :) ....si in timp ce-l bibileam mi-a venit ideea sa-l transform in palariuta.
Mie mi-e tare drag de ea ;).
Sub martipan (din cel adevarat, de migdale !!! ) este un blat de ciocolata cu crema mousse de fructul pasiunii & mango....durere de bun :D.
Si mai jos .....cateva poze cu palariuta :))




Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii :

  1. am vrut sa vad cu framanti si aplici marzipanul ca si eu am maine de aplicat unul pe torta lui Andi teren de fotbal,am facut de azi tortul Milchschnitte dar cuvertura o formez maine sa nu se topeasca,wish me luck!

    RăspundețiȘtergere
  2. Good luck !:)
    N-am pus poze din timpul framantarii ca n-am apucat sa fac.
    Si nici n-am scris multe explicatii ...poate cu alta ocazie :).
    Eu am folosit martipan pe bune , de-ala de migdale , nu fondant :D
    Imi place cum se lucreaza cu el :)

    RăspundețiȘtergere

daca doriti sa comentati :