TORT ANIVERSAR 41

mal

Miercuri , 6 aprilie , o sa implinesc 41 de ani :D
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIAAAAAAASCA .......LA MULTI ANI !!!! :)))))))))))))
Imi vine sa rad ca de o gluma buna , deoarece nu simt nici pe departe varsta.
E adevarat ca odata cu trecerea timpului m-am mai "implinit" putin ( intre noi fie vorba, n-am fost eu vreo  "fotomodeala "la viata mea ,  poate doar in tinerete :))  ) ...si uneori cand se schimba vremea, parca simt ca ma dor oasele :)), dar sufletul tot zburdalnic si tanar mi-l simt :D.
"Ma trezesc" si acum tot imbracata in blugi , cu bocancii / adidasi in picioare si sacul in spate ca la prima tinerete, gata oricand sa fac din cel mai plicticos moment unul memorabil pentru mine si interlocutorii mei.

Mai multe nu va spun pentru ca incepe sa sune a lauda si nu-mi place sa ma laud :D...v-am facut doar o mica introducere, ca sa intelegeti de ce mi-am ornat tortul aniversar- de 41 de ani cu bascheti si rucsac :).
Probabil alte doamne de varsta mea isi orneaza torturile cu flori...cu multe flori :), dar eu am ales sa pun floarea linga si "bocancii" pe tort, deoarece simt ca ma reprezinta cel mai bine.:D
....Si pentru ca zilele urmatoare n-o sa am acces la internet, va arat de azi tortul meu...pe care l-am facut cu mare drag.... din resturi :))
Da, chiar asa, din resturi de creme si blaturi de la torturile  facute pe comanda  sambata.
E modest, dar atata de bun , ca nu-l pot descrie in cuvinte:D
Am ales sa-l imbrac in frisca galbena si i-am facut jeleu de fructe violet, pentru ca am vrut sa se asorteze cu baschetii si rucsacul din martipan confectionati de mine zilele trecute :) si cu floricica primita in dar de la nepoata Diana :).
In interior are bucati de blat KINDER PARADISSO..... crema/mousse de vanilie si mousse de capsuni si capsuni. L-am insiropat cu sirop grenadine.....
E delicios ....ma rog, a fost :D

Iata si cateva poze :




 ....si in sectiune :

.... si o felie pentru toti musafirii mei virtuali !:)

 Va imbratisez cu toata dragostea si va multumesc ca existati ! GBY ALL !!! :)
Tags: , ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comentarii :

  1. La multi ani! Arata foarte bine tortul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani din toata inima. E minunat ca nu simti ani, ramai tanara in gandire. Tortul e minunat si original cu acest decor. Multe pupicuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. LA MULTI ANI BINECUVANTATI ! Sa ramai cel putin la fel de zburdalnica ca acum !!! :)
    Te pupam .

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani!!!... Santate, fericire si numai bucurii... scuze intarziere.. Toartul e f frumos, vesel si apetisant!!

    RăspundețiȘtergere

daca doriti sa comentati :