BOMBA DULCE & BOMBA PE TERMEN NELIMITAT :))

mal

:)) Funny titlu:)...nu-i asa ?!
Vreti sa va spun si de ce l-am ales ?! :D
OFFFF.... cu ce sa incep ????? :))
.......pai..... in primul rand vreau sa va anunt ca pe 6 Octombrie se implinesc 2 ani de cand "bantui" prin blogosfera.
Doi ani in care am postat retete, am scris "debitatii " ( atat cat mi-a permis timpul, nu cate as fi vrut :(  ), am primit nenumarate vizite din partea voastra, comentarii si aprecieri....
m-am enervat cu aparatele de fotografiat care au cedat pe rand sau nu fac poze care sa ma satisfaca .....:)) in fine, au trecut doi ani si pace :).
Am ales sa scriu astazi despre asta, deoarece doar astazi timpul imi permite s-o fac. Si tot astazi am ales sa sarbatoresc impreuna cu ai mei si cu voi "marele eveniment " :))
Si acum vine partea cea mai interesanta :D..... : cu aceasta bomba dulce va aduc la cunostinta" bomba" ( pe termen nelimitat ) si anume ca iarasi plec in lume :))
Adica plec de unde am venit : la munte, in RETEZAT.
Nu plec sa ma distrez, ci sa lucrez. Nu stiu exact cat am sa stau, insa in momentul cand Domnul va ingadui sa ma intorc , o sa va dau de stire.
Asadar imi iau  astazi LA REVEDERE de la voi , cu acest tort bomba si sper sa ne revedem sanatosi .
Nu ezitati sa vizitati in continuare blogul meu :).... din cele 450 de postari , cel putin 300 sunt retete cu care puteti sa va delectati in toamna asta.
Va imbratisez ca dragoste ....si va ofer cu drag o felie virtuala  de tort ;) !



Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii :

  1. Arata bestial si sunt convinsa ca e la fel de bun ca si aspectul! La multi ani fetitei dvs si numai bine!

    RăspundețiȘtergere

daca doriti sa comentati :