TORTURI TABY & TABITA

mal

Pe Tabita o cunosc de 3 ani....lucreaza cu mine la Bradatel . E una dintre fetele care ma ajuta la toate cele cate sunt de  facut la tabara.
Pot spune ca e fata mea adoptiva (impreuna cu Camy ) pe timpul verii.
M-am bucurat enorm sa-i pot face torturile aniversare ....de majorat. Nu sunt pretentioase , dar au fost foarte apreciate de colegii si profesorii ei  de la Hateg:).
Asta ma face sa cred ca simplitatea isi pastreaza  inca frumusetea ei :).
Le-am numit TABY & TABITA, deoarece, desi par la fel sunt totusi diferite ( la fel ca numele :)  )

 Iata si scurta lor prezentare :
Tortul  TABY contine blat de cioco si vanilie in straturi consecutive....este umplut cu mousse trufa si jeleu amarena. De insiropat l-am insiropat cu ness de calitate ;).
Imbracat in frisca cu aroma de trufa ....pudrat cu fulgi de ciocolata amaruie (facuti de mine ) si decorat cu cirese confiate si trandafiri rosii (din comert ).


 L-au devorat profele de la un liceu foarte faimos din Hateg :).




Tortul TABITA este asemanator cu tortul TABY....in sensul ca are blaturile la fel si nu-i lipsesc  moussul de trufa & jeleul de amarena.
Are in plus o supercrema de nuga , cea care il si diferentiaza ca gust de celalalt si este insiropat cu rom. Este imbracat in frisca batuta cu ciocolata. Decorul : margarete de napolitana din comert :)
L-am facut in duet pentru colegii de clasa ai Tabitei.
Foarte apreciat de copilasi...."a facut senzatie" dupa cum chiar Tabita m-a informat :).




 Aici  trioul :))
 ....si in duet :))
Tags: , ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii :

daca doriti sa comentati :