CONFIT DE CANARD SI SALATA DE FASOLE CU RUCOLA

mal


Aceasta este varianta a doua de aperitiv cu faimoasa friptura/confit de rata.
E una mai sarata.;)
Despre cum am facut confit-ul de canard/rata puteti citi pe blog :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2013/02/confit-de-canard-sau-un-fel-de-rata.html

Iar cum sa faceti salata va explic imediat :)

faceti rost de:
 o conserva cu fasole rosie  
o mana sanatoasa  de rucola
o lingura/doua  de ulei din seminte de dovleac
o lingura concentrat de rodii
 o piscatura de sare.
Spalati sub jet de apa fasolea si lasati-o in strecuratoare sa se scurga bine.
Spalati rucola si uscati-o in prosop de hartie.
Puneti-le impreuna intr-un castron.
Din ulei+ concentratul de rodii si sare faceti o vinegreta , pe care o bateti un pic cu furculita pana se omogenizeaza.
Turnati-o in castron si amestecati salata .
GATA !

Aranjati in farfurie si ....hraniti-va ! :))





Urmeaza variantele de mancare calda cu rata....stati aproape ;)
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :