MAKE UP CAKE- LORIANA

mal






Pe Lori o stiu doar din poze si din "Lorisme" - citatele  celebre( care ii apartin )  puse de mama ei  pe FB ;), dar tare-mi place .
E atat de shoada cand emite zicerile ei, ca mereu rad cu lacrimi cand le citesc. :).  In plus e o dragalasa de copila si are si caine, motiv pentru care o invidiez :D.

 Zilele trecute  am complotat cu mama ei, Dana,  sa-i facem un tort   care s-o dea gata.
 Ideea cu make up cake-ul  ii apartine Danei...eu  doar am aplicat-o.
Mi-a placut enorm sa ma joc cu produsele de machiaj....comestibile pana la ultima pensula :)).
Va las sa admirati pozele , apoi va spun ce se ascunde sub patratelele de piele de  ciocolata si pasta modelatoare .
Inainte insa, vreau sa va spun ca si in aceasta varianta de "tabla de sah " tortul este foarte apreciat pe FB :), fapt care ma face sa ma simt mandra ca am ales sa-l fac asa.












Asadar...
tortul in sine este cu  blat brownie  si mousse din frisca naturala & crema de branza & iaurt grecesc , cu muuulte fructe de padure.
E imbracat in piele de ciocolata si pasta modelatoare ( un fel de fondant) ...iar decorul este in totalitate comestibil.
L-am modelat din aceleasi materiale.

In timp ce scriu aceste randuri , Dana mi-a scris pe FB ...zice ca e cel mai fain tort pe care l-a avut Lori pana acum  de ziua ei. :)
Sper ca odata cu anii si tehnica mea sa evolueze, iar la anu' sa-i fac unul si mai fain :)).

Per ansamblu sunt incantata de ce-a iesit...evident nu e cel mai perfect tort , dar e foarte frumos  ....si cel mai important e ca face un copilas fericit :).

LA MULTI ANI, LORIANA !
Tags: , , ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii :

  1. Buna . Tort ca acesta as vrea si eu . Crezi ca ai putea sa-mi aci si mie ? Astept raspunsul .

    RăspundețiȘtergere

daca doriti sa comentati :