mal
Ma fascineaza ideea de roll la torturi si prajituri...asa ca nu stau mult pe ganduri si le execut rapid, transformandu-le. Stiu ca nu sunt nici prima nici ultima care transforma , dar imi place sa o fac in felul meu.
In general, atunci cand prestez o reteta deja consacrata, nu respect indicatiile ci...ma folosesc cel mult de idee.
Si in cele mai multe cazuri simplific retetele sau pur si simplu le fac cum imi vine pe moment.
Asa si cu acest tort roll padurea neagra.
Piscotul l-am facut simplu, din : oua-4 buc, apa -4 linguri, zahar- 6 linguri, faina- 6 linguri si cacao- 2 linguri.
Moussul e din frisca 500ml+5 linguri zahar si gelatina ... Visine am folosit din cele congelate. :)
Merge cu o cafea langa :))
Tags:
deserturi
,
rulade
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
magnific
RăspundețiȘtergereDAR NU E COMPLETA RETETA......
RăspundețiȘtergerereteta e una foarte cunoscuta....eu am explicat in cateva cuvinte cum am transformat-o pe gustul meu
RăspundețiȘtergereera inutil sa ma apuc s-o scriu iarasi :)
cum introduci crema?
RăspundețiȘtergere