FLORICICA DE CARNATI CU PISTIL DE OU IN POIENITA DE FASOLE VERDE CU SMANTANA

mal

 Pentru  preparatul fasole verde scazuta cu sos de smantana  avem nevoie de urmatoarele ingrediente: fasole verde, morcovi, ceapa, usturoi, cateva linguri de ulei, amidon ,verdeata, smantana
Ceapa si morcovul se calesc in ulei pana se inmoaie putin, apoi se adauga apa (cantitate mica)

Cand  apa  incepe sa clocoteasca se adauga fasolea si se mai completeaza cu apa fiarta cat sa o acopere

Cand fasolea este aproape fiarta( dureaza 10-15 min) se sareaza, se adauga coditele de verdeata si vegeta .Se lasa sa mai dea cateva clocote apoi se pune usturoiul taiat felii



Intre timp se dilueaza 2 linguri de amidon in putina apa rece


Si se adauga peste mancarea de fasole amestecand bine

Se opreste focul  ...se adauga smantana...si e gata :)

Eu, astazi, am servit mancarica de fasole verde alaturi de o floricica din carnati cu ochi de ou...Am taiat carnatul felii pe care le-am pus la prajit in tigaie

le-am intors sa se prajeasca bine pe ambele parti, apoi am pus in mijloc un ou

Am acoperit tigaia lasand oul sa se coaguleze .
Rezultatul este acesta:



Gustos, hranitor, simplu si rapid de facut...
Pofta !!! :)
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii :

daca doriti sa comentati :