MUSACA DE CARTOFI

mal
 musacaua de cartofi se prepara simplu si repede... si...e foarte gustoasa si satioasa
cartofii se pun la fiert in coaja, spalati bine , bine ... se adauga sare in apa .
intre timp se caleste ceapa pana capata luciu(nu se arde! ) apoi se adauga carnea macinata (de porc , vita, amestec...sau pui ), se pune putina vegeta si se lasa sa se inabuse sub capac la foc mic pana scade sucul si se patrunde bine carnea. daca e nevoie se mai picura putina apa pe parcurs.
la final se condimenteaza cu ce ai chef si-ti place (eu pun piper si boia dulce ). se curata cartofii fierti de coaja, se taie in forma dorita, se amesteca cu carnea ...daca e cazul se mai asezoneaza ...si e gata de pus pe masa :)
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :