PAPRICAS DE CARTOFI CU CARNE DE PUI





mal
Papricasul este un fel de mancare  foarte consistent, in satul meu se serveste ca fel de sine statator, la cina, in general .
Se poate servi  insa si ca ciorba urmat de un fel principal .
Este interesant prin faptul ca poti folosi orice parte din pui ca sa-l pregatesti...eu azi am folosit spatele deoarece il doream mai putin consistent.
Baza e aceeasi ca la ciorbe :ceapa, morcovi, patrunjel, telina, ardei... care se calesc putin in ulei impreuna cu bucatile de carne .Inainte sa se adauge apa se pune boia de ardei dulce . Dupa ce da in clocot si se patrunde carnea pe jumatate se pun si cartofii. Se asezoneaza (sare+piper...eventual vegeta).
Se serveste fierbinte presarat cu  marar tocat :D
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :