CIORBA DE FASOLE VERDE CU PUI SI SMANTANA





mal
Puiul si legumele se calesc  putin in 2-3 linguri de  ulei . Se pune apa(cantitatea dorita)...Cand e aproape fiarta carnea  se adauga fasolea verde.Se pune sare +piper. Inainte sa se opreasca focul in ciorba  se pune usturoiul ...apoi se bate oul zdrente .
Se serveste cu smantana si patrunjel tocat.

Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :