PUI CU CEAPA CARAMELIZATA SI PIURE DE CARTOFI



mal
Puiul se pune in tigaie cu putin ulei, vegeta si o ceapa mare taiata felii...se acopera si se lasa la foc mic sa se patrunda in suc propriu. Este gata cand capata o culoare maronie si ceapa s-a caramelizat .
Cartofii se fierb in apa cu sare cat sa-i acopere.La final se mixeaza cu unt.
Merge de minune cu o muratura langa :D
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :