PUI LA TIGAIE CU MAR & SCORTISOARA SI CARTOFI PIURE




mal

       Pieptul de pui  taiat cubulete se  caleste in tigaie cu o ceapa mica si cativa catei de usturoi. Cand e pe jumatate patruns se condimenteaza cu sare si piper si se adauga merele taiate felii . Se mai lasa pe foc pana scade sucul rezultat si ingredientele incep sa se caramelizeze.
       Cartofii se fierb in apa cu sare cat sa ii acopere. La final se mixeaza cu apa in care au fiert si o nuca de unt.
In momentul serviri puiul se pudreaza cu scortisoara.
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :