PULPE DE PUI CU USTUROI LA TIGAIE SI CARTOFI TARANESTI IN STILUL MEU



mal
Pulpele de pui, despielitate si transate le-am pus cu cateva linguri de ulei si putina sare in tigaie . Le-am lasat acoperite sa se patrunda in suc propriu ...cad s-a evaporat sucul carnii am adaugat doua caciulii de usturoi taiate in jumatate dar necuratate de foi, doar spalate si le-am lasat sa se coaca pana s-a rumenit carnea. Am scos usturoiul din camarutele cateilor, l-am zdobit cu o furculita si am uns fiecare bucata de carne cu  pasta rezultata.

Cartofii i-am fiert in apa cu sare pana s-au patruns pe 3/4...apoi i-am transferat in  tigaie , i-am presarat cu boia, piper si vegeta ...i-am stopit cu ulei si i-am lasat sa se "perpeleasca" pana s-au patrus definitiv :))
Am montat pe farfurie si am presarat patrunjel verde peste....langa, am servit, salata de varza.
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :