CARNATI PICANTI CU OCHI PE INSULA DE MAZARE CU SOS ROSU

mal
Carnatii crestati  i-am prajit in tigaie sub capac in untura lor. Am tocat o ceapa mica pe care am sotat-o in putin ulei doar cat sa-si lase aroma, apoi i-am adaugat boia dulce si apa si am asteptat sa fiarba.

Cand a inceput sa clocoteasca am adaugat mazarea verde si am lasat-o sa fiarba cca 10 min.Abia apoi am adaugat sare, vegeta si piper.

Intre timp am desfacut  faina cu apa ...

 Am adaugat peste mazare  sosul de rosii

...apoi faina ca sa leg sosul:
 ...pentru balans am pus si putin zahar...am potrivit de sare  si dupa cateva clocote am oprit focul.
In untura rezultata din prajirea carnatilor am facut si ochiurile de ou.
Am montat carnatii alaturi de ou pe o "insula" de mazare :)
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :