mal
legumele (rosii, ardei, ceapa verde) le-am taiat bucati potrivit de mari am adaugat cubulete de branza gouda si masline negre intregi.
vinegreta am facut-o din :sare , otet de nuci, ulei de masline aromat cu peperoncino(2-3 picaturi ) si cativa stopi de balsamic de zmeura .le-am amestecat si le-am lasat sa se patrunda aromele ...la servire am pus patrunjel tocat.
am servit-o langa drob si oua fierte de Pasti...
Tags:
aperitive
,
SALATA
,
salate
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Salut,
RăspundețiȘtergereAm intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef
Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.
Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.
Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".
Toate cele bune,
Vincent
Petitchef
Multumesc, sunt onorata :)! Voi inscrie cat de curand posibil blogul meu pe portatul dumneavoastra!
RăspundețiȘtergereAdriana Lucia Mara