ARIPIOARE IN CRUSTA DE COCOS CU OREZ SI SOS DULCE- ACRISOR

mal
 Zilele trecute am preparat un sos dulce acrisor (il gasiti la categoria sosuri) intr-o cantitate prea mare ...si cum imi era mila sa-l arunc i-am gasit repede companie pe farfurie.
Mai intai am preparat un orez cu legume si curry astfel : am tocat o ceapa de marime medie si un gogosar rosu, le-am calit in cateva linguri de ulei ...am adaugat orezul pe care l-am lasat sa se prajeasca impreuna cu legumele pana a devenit transparent bine, apoi am pus cantitatea necesara de apa...praful de curry, sare, putin piper si putina vegeta si l-am lasat sa fiarba la foc domol 20 min .
Aripioarele le-am pudrat cu condiment pentru pui kotanyi....le-am dat prin amidon, ou batut cu sare si apoi prin fulgi de cocos. Le-am asezat in tigaie cu putin ulei si le-am acoperit.
Cand s-a format crusta pe o parte , le-am intors si pe cealalta. Au iesit rumene si foooarte crocante.
Din toate cele de mai sus am incropit un pranz de ne-am lins pe degete :))
Incercati! Dureaza cca jumate de ora sa-l pregatiti , e ieftin  si foarte gustos ;).
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii :

  1. E periculoasa mancarea asta daca nu stii cand sa te opresti din mancat ...chiar provoaca dependenta. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) o, daaa!
    dar ne descurcam noi cumva, nu ?! :))

    RăspundețiȘtergere

daca doriti sa comentati :