JELEU DE PAPAJA SI PIERSICI CU MIEZ ROSU

mal
  Din ciclul "nimic nu se pierde, totul se transforma" astazi va prezit fabulosul jeleu de papaja & piersici cu miez rosu.

 Avem prostul obicei sa cumparam fructe mai multe decat putem manca , fie ca le gasim la oferta , fie din cu totul alte motive (ne-o fi pofta ?! :)) )
Asa s-a intamplat si in cazul fructelor pe care le-ati vazut in poza...am mancat cat am mancat, insa cand am vazut ca incep sa fie ocolite, am luat masurile care se impuneau.
Adica le-am transformat in jeleu.(nu-i spun gem sau dulceata, pentru ca l-am facut cu "gelfix"...deci e jeleu :) )
Treaba a fost simpla, deoarece am procedat conform instructiunilor de pe plicul de gelfix (1kg fructe+500g zahar+ pliculetul )
 Pana acum l-am folosit ca atare, adica l-am mancat pe paine, simplu si cu unt...dar si la unul dintre torturile pe care le-am facut de curand.
A, era sa uit ....am facut cu acest jeleu si un vin  " Lacrima lui Ovidiu " sosul pentru puiul umplut pe care il puteti gasi aici :

http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/10/pui-umplut-cu-cartofi-copti-si-sos-de.html

Pot sa va asigur ca e foarte bun :)
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :