"TORT" WINNIE THE POOH DIN PAMPERS ...by Adriana Lucia Mara

mal

Astazi, 14 Noiembrie 2010, nepotelul meu DARIUS AVYEL TUTAC, care a venit pe lume in 2 Septembrie 2010, a fost adus la biserica de parintii sai, Samuel  si Simona Tutac (fratele si cumnata mea ) inaintea Domnului ,  pentru a primi binecuvantarea.
 Cu aceasta ocazie matusa lui (adica eu) i-a facut un cadou surpriza : un tort de scutece plin (umplut) cu ...hainute :)
La realizarea lui au contribuit si unchiul John (care m-a ajutat la cumparaturi )  dar si verisoara Andreea Roxana (care m-a ajutat la asamblarea tortului )
Este primul meu tort de acest gen, sper sa mai urmeze si altele...si sunt mandra de el.:D
E un tortulet tematic :)...si cum coplilasii sunt indragostiti de Winnie the Pooh, m-am gandit ca si lui Darius o sa-i placa cand o sa mai creasca putin :)...asa ca , am considerat ca e o idee buna sa-l folosim  pe ursulet  :).
Va las sa va delectati cu tortuletul frumos ca destinatarul lui :)











Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii :

daca doriti sa comentati :