PRAJITURA 1 DECEMBRIE -TRICOLORA

mal
  1 Decembrie 2010, ziua Romaniei....ziua romanilor de pretutindeni.
In cinstea zilei... in cinstea noastra, a romanilor am facut aceasta prajitura tricolora  :D (stiu, stiu, nuantele sunt jalnice, dar am folosit coloranti autohtoni[expertii stiu despre ce vorbesc ], care se comporta exact cum nu trebuie  ), pe care am numit-o :PRAJITURA 1 DECEMBRIE.
E adevarat ca nu are nuantele din "drapel", insa  e chiar draguta asa colorata. De buna e foarte buna...are blat de cocos, crema e din spuma de banane cu frisca , fricheso  si muuulte bucati de banana, iar jeleul e de fructe de padure.
Combinatia e aproape exotica (poate si datorita culorilor ), dar foarte potrivita.

Va invit la o felie virtuala de prajitura tricolora si va urez din toata inima, tuturor : LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI , ROMANIA !
Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii :

daca doriti sa comentati :