mal
Va povesteam de curand ca am primit ,printre altele si o gaina de la soacra mea. Gaina nu era tocmai batrana , dar a facut o supa ...buna, buna. Insa a aparut o dilema : ce sa fac cu carnea fiarta in supa ?!
Chiar daca a fiert pana a picat de pe oase,era totusi putin cam aspra .Cum nimic nu se arunca ci doar se transforma... m-am gandit sa-i gasesc ceva intrebuintari nobile.:D
Asadar, am transformat-o impreuna cu legumele fierte si cateva polonice de supa in cotoroage.
Mai intai am maruntit bine carnea, am taiat morcovul si telina in rondele, respectiv feliute...si am curatat un catel de usturoi.
Supa am amestecat-o cu usturoiul pisat, apoi am strecurat-o. I-am adaugat un pliculet de tort gelle alb,am amestecat-o bine , apoi i-am dat cateva clocote .Am oprit focul si am lasat-o sa se stampere cateva clipe.
Intre timp am asezat in canite legumele si carnea , apoi am adaugat supa calda peste.
Le-am lasat la loc racoros sa se inchege.
In mai putin de o ora am avut pe masa cele mai fine cotoroage .
Incercati !
Puteti folosi supa de pui....sau ....daca tineti post , puteti face cotoroagele numai cu legume si supa de legume, dupa aceeasi metoda. Acela insa e aspic de legume, nu cotoroage ;).
Tags:
aperitive
,
RACITURI
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Na e prima dat cand aud de piftie facuta cu tort gelee. interesant! de ce n-ai facut cu gelatina granule?
RăspundețiȘtergere:) Daiana, daca citesti blogul meu o sa vezi ca-mi place sa fiu originala :))
RăspundețiȘtergereAm vrut sa vad cum se comporta ...mi-a placut...mai fac :)