DULCEATA DE MANDARINE

mal

Pentru a prepara dulceata de mandarine aveti nevoie de 500g feliute de mandarine si 500g zahar. (pentru o cantitate de dulceata mai mare cresteti cantitatile ingredientelor  ) :)
Puneti mandarinele impreuna cu zaharul intr-o cratita cu fund dublu si  amestecati-le bine .
Asezati craticioara pe foc mic ... veti vedea ca incepe sa se formeze un suc  .
Lasati fructele  sa se patrunda in acel suc dulce , amestecand din cand in cand.
Cand scade sucul rezultat si fructele sunt patrunse dulceata este gata . SIMPLU !!! NU ?! :)
Incercati ! :)
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii :

daca doriti sa comentati :