TORT COLORAT DE CRACIUN

mal

Tortul nostru pentru  Craciunul de anul asta  ( probabil unul dintre ele, pentru ca mai urmeaza , cu siguranta  :))  ), e unul colorat asa cum se cuvine, in minunatele culori specifice acestei sarbatori.
Am folosit colorant alimentar doar pentru blat, in rest n-a fost nevoie, deoarece jeleul de zmeura era deja colorat , iar ricotta din care am facut mousseul- alba, asa cum era nevoie .

Ideea a venit de la acest minunat cese cake :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2010/03/grenadine-cheese-cakeby-adriana.html
cu adaptarile de rigoare:).
Transformarea este absolut uluitoare:) si ma incanta pana la woooooooaw :)
Gustul e demential, textura fina, parfumata , cremoasa....aroma de vanilie a blatului se pliaza perfect pe cea de portocala din mousse, iar jilavul acrisor al jeleului de zmeura completeaza simfonia coloratului tort de Craciun .
In incantarea mea am pus milioane de poze :))))....sper sa va placa si voua, macar pe jumate cat imi place mie :)





 .....si aici, in completare,  cateva poze din timpul asamblarii care sa va ajute .... in caz ca va incumetati sa-l faceti ;)





Pana una alta ....sa fiti iubiti ! :*
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comentarii :

daca doriti sa comentati :