PRAJITURA SIROPOASA CU MALAI TRANSFORMATA

mal



Astazi m-am jucat putin cu un rest de prajitura siropoasa cu malai....
O gasiti urmand linkul :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2013/02/prajitura-siropoasa-cu-malai.html

V-am promis in finalul postarii ca o sa pun poze si cu prajitura alaturi de frisca, ca sa vedeti in cate feluri o puteti prezenta.

Intre timp m-am razgandit si i-am facut un mousse , tot din frisca, insa nu simpla :)
Cum ziceam, am amestecat 200 ml de frisca naturala cu 1 lingura cu varf de cacao si o lingura cu varf de zahar praf.
Le-am mixat pana am obtinut o spuma-mousse de cacao, fina si foarte aromata.

Am pus mousse-ul intr-un pos si  am asamblat prajitura....simplu:
felie de prajitura+strat de mousse+ felie de prajitura....iarasi strat de mousse



inca o felie de prajitura


iar in top  cateva stelute de mousse si un mot de dulceata/jeleu de zmeura.
Tusa finala : o ploaie de cacao si "galuste" de jeleu :)



In varianta a doua am pus jeleu de zmeura si intre straturile prajituri :)




Ne-am batut pe ea , atata a fost de buna...si evident ne-a parut rau ca s-a terminat .
Da' nu-i bai, facem alta :)) !

 Sa fiti iubiti ! :)

Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :