mal
Astazi am refacut reteta de PORC IN HAINA DE VARZA
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2011/03/porc-in-haina-de-varza.html
putin diferita, insa modul de lucru este asemanator . Reteta o gasiti aici :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2014/01/rulouri-de-varza-acra-cu-ceafa-si-bacon.html
Imi trebuia neaparat o garnitura mai dulceaga, deoarece varza si vinul in care au fiert rulourile au fost cam acre.
M-am oprit la acest orez...simplu, dar deosebit de gustos. Unde mai pui ca merge manusa cu rulourile de varza cu porc.
Cum se prepara :
in doua linguri de unt se caleste o ceapa rosie ( mai mica ) , careia i-am adaugat continutul unui plic de mirodenii pentru vin fiert.
Sa adauga o cana de orez ( 250g )
Se amesteca bine, apoi se pun 3 cani de apa ( masurata cu aceeasi cana ca si orezul )
Se adauga o lingura de sare ( rasa) , o lingurita de boabe de piper roz , o mana buna de stafide si inca un plic de mirodenii.
Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit pana cand orezul absoarbe apa.
Inainte sa se opreasca focul se mai adauga cca 50g de unt .
Se lasa orezul acoperit jumatate de ora, apoi se poate servi ... ca atare, sau ca garnitura.
FITI BINECUVANTATI !
Tags:
feluriprincipale
,
PORC
-
Blogger Comment
-
Facebook Comment
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :