Am refacut DOBOSUL de mai multe ori cu ocazia sarbatorilor pentru prieteni si cunostinte.
Ba am fost nevoita sa si refuz cateva cereri venite pe ultima suta de metrii.
Din resturile de la comenzi am incropit si pentru noi un tortulet.
L-am facut dupa aceeasi reteta :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2013/12/tort-dobos.html
cu exceptia cremei.
Pentru ca mi-am dat seama ca n-o sa-mi ajunga , m-am hotarat s-o inmultesc cu piure de castane.
Nici n-o puteam nimeri mai bine :)...
A rezultat un dobos cremos, deloc gretos si mult mai aromat.
M-am gandit sa va spun si voua despre inedita crema . E prea buna sa ramana secreta. :)
Tot ce aveti de facut este sa urmati pasii din reteta de baza a cremei, iar la final sa adaugati un pachet (250g ) de piure de castane si o esenta de rom.
Poze demonstrative nu am ...in perioada aceea n-am mai avut vreme si de aparat :(.
Am facut doar una sectiunii, ca sa puteti vedea consistenta cremei dintre foi.
Daca va place aroma de castane, nu ezitati s-o incercati ! :)
FITI BINECUVANTATI ! :) Tags: deserturi , tort
La multi ani !
RăspundețiȘtergereTe astept cu o reteta de muffins sau cupcakes la concursul organizat pe blogul meu !
http://www.bucatepealese.ro/concurs-razboiul-brioselor/