NEGRESA DE POST

mal


Astazi am facut negresa sub forma de blat pentru un tort...si nu am poze din timpul prepararii.
N-am mai avut vreme sa fac poze, asta e , se mai intampla.
Insa e atat de simplu de preparat , incat merge si fara poze :).

Sa va spun ingredientele :
-400 g faina 000
-300g zahar
-100g cacao de buna calitate
-50g granule de cafea solubila de buna calitate
-jumatate de pachet praf de copt
-jumatate de lingurita de sare
-200 ml ulei din samburi de struguri/ rapita/ floarea soarelui, de care aveti :)
-500 ml apa rece
-2 linguri otet de fructe ( eu am pus de merisoare )

Cerneti faina si cacaua intr-un castron, apoi adaugati restul ingredientelor uscate.
Adaugati  apa, uleiul si otetul de fructe.
Cu un tel amestecati pana reusiti sa omogenizati ingredientele.

Turnati aluatul obtinut intr-o tava dreptunghiulara ( obisnuita) , dupa ce ati tapetat-o cu hartie de copt.

Coaceti negresa la 180*...pret de 25-35 de minute sau pana cand se coace si trece testul cu scobitoarea.
Dupa ce se raceste o puteti intrebuinta dupa bunul vostru plac.

Va garantez ca n-ati mancat in viata voastra o negresa mai buna ;)



Fiti binecuvantati ! :)
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comentarii :

daca doriti sa comentati :