De Sf. Ioan am avut de pregatit o masa pentru 10 persoane.
De dulce am facut tort si muffins.
Tortul e cu blat marmorat + mere si nuci caramelizate + mousse de scortisoara + frisca + caramel de portocale.
Pt muffins am ales doua variante : cu ciocolata + visine + rom + frisca + amarene si ... vanilie+ piersici + frisca + funfetti
De crantanit - saratele cu telemea si chimen
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2014/04/saratele-cu-branza-si-chimen.html
Platouri reci :
rulou din piept de curcan cu morcov/ snitel din piept de curcan/ piept de curcan invelit in bacon, umplut cu prune si gorgonzola
ciuperci umplute + prajitura de spanac ca branza
rasol din pulpa de curcan cu sos de hrean/ prajitura de spanac cu branza
tartine cu crema de branza si somon
Salate :
salata a la ruse
salata de telina+ morcov +mar + stafide
salata de vinete
Racituri de curcan :
Platouri calde :
friptura de porc cu legume
ciocanele in bacon
Tags: CATERING , cateringevenimente , EVENIMENTE , idei catering
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :