CATERING - SF IOAN

mal




De Sf. Ioan am avut de pregatit o masa pentru 10 persoane.

De dulce am facut tort si muffins.
Tortul e cu  blat marmorat + mere si nuci caramelizate + mousse de scortisoara + frisca + caramel de portocale.
Pt muffins am ales doua variante : cu ciocolata + visine + rom + frisca  + amarene  si ... vanilie+ piersici + frisca + funfetti
De crantanit -  saratele  cu telemea si chimen
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2014/04/saratele-cu-branza-si-chimen.html





Platouri reci :
 rulou din piept de curcan cu morcov/ snitel din piept de curcan/ piept de curcan invelit in bacon, umplut cu prune si gorgonzola


ciuperci umplute + prajitura de spanac ca branza



rasol din pulpa de curcan cu sos de hrean/ prajitura de spanac cu branza



 tartine cu crema de branza si somon

Salate :
salata a la ruse




  salata de telina+ morcov +mar + stafide

 salata de vinete


Racituri de curcan :




Platouri calde :

friptura de porc cu legume


 ciocanele in bacon


Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :