RASOL DE VITEL IN SOS ROSU CU LEGUME DE IARNA SI GARNITURA DE OREZ



mal
am pus carnea de vitel la fiert .  am lasat-o sa fiarba (mai tarziu i-am adaugat si legume de supa ) pana aproape s-a patruns.(din zeama  rezultata am facut supa de galuste)
am scos-o sa se racoreasca putin apoi am portionat-o.
intr-o cratita am pus putin ulei, ceapa, ardei, morcovi, telina...toate taiate ...am adaugat si carnea , am condimentat si le-am lasat sa se patrunda impreuna la foc mic. din cand in cand am verificat carnea si am mai picurat putina supa fierbinte.
la final am pus sucul de rosie si  putin zahar pentru echilibru :D...am lasat sa mai dea  cateva clocote .
orezul l-am fiert al dente doar cu sare...l-am trecut sub jet de apa rece ...la servire i-am pus un praf de piper
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

daca doriti sa comentati :