CIORBA ACRA DE MIEL CU LEUSTEAN
mal
Carnea de miel am pus-o in oala cu putin ulei sa-si lase sucul si aroma.
Am adugat ceapa tocata , am lasat-o sa se soteze putin ...apoi am pus boia dulce de ardei si imediat am completat cu apa.
Am lasat carnea sa fiarba pana aproape s-a patruns.Am sarat, am pus piper si 2 foi de dafin.
Intre timp am pregatit legumele: morcov, patrunjel radacina si telina...le-am curatat ,le-am taiat si apoi...
le-am pus in oala. Le-am lasat sa dea cateva clocote, apoi am adugat si orezul
Am lasat ciorba sa fiarba inca 15-20 minute...suficient cat sa se fiarba si legumele .
Intr-un castronel am dizolvat 1 lingura sanatoasa de bors magic in putina apa si l-am adaugat peste ciorba
Am tocat leusteanul si dupa ce am oprit focul l-am presarat deasupra.
Am servit ciorba cu smantana si piper proaspat macinat .
Tags: CIORBA , supeciorbe
destul de buna
RăspundețiȘtergere