CIORBA ACRA DE MIEL CU LEUSTEAN


mal
Carnea de miel am pus-o in oala cu putin ulei sa-si lase sucul si aroma.
  Am adugat ceapa tocata , am lasat-o sa se soteze putin ...apoi am pus boia dulce de ardei si imediat am completat cu apa.
Am lasat carnea sa fiarba pana aproape s-a patruns.Am sarat, am pus piper si 2 foi de dafin.
Intre timp am pregatit legumele: morcov, patrunjel radacina si telina...le-am curatat ,le-am taiat si apoi...
 le-am pus in oala. Le-am lasat sa dea cateva clocote, apoi am adugat si orezul
Am lasat ciorba sa fiarba inca 15-20 minute...suficient cat sa se fiarba si legumele .
Intr-un castronel am dizolvat 1 lingura sanatoasa de bors magic in putina  apa si l-am adaugat  peste ciorba
Am tocat leusteanul si dupa ce am oprit focul l-am presarat deasupra.
Am servit ciorba cu smantana si piper proaspat macinat .
Share on Google Plus

Despre: Adriana Lucia Mara - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii :

daca doriti sa comentati :