TORT PRINTESA

mal
 Pentru ca toate site-urile culinare prezinta cu fast printesele lor cu rochite de fondant ,ciocolata , frisca sau cum or mai fi ele, m-am gandit sa v-o arat si eu pe a mea .:)
Initial si tot datorita abundentei  de printese am zis ca n-o sa fac un asemenea tort prea curand, deoarece mi se parea deja banal.
 Anul trecut insa , la insistentele unei mame de printesa, am cedat si l-am facut.Fetita , Oana, de 5 anisori isi dorea un asemenea tort foarte tare si nu am putut s-o dezamagesc refuzand sa-l fac.
Pana la urma chiar mi-a placut cum a iesit :) si dupa ce am vazut cu cata mandrie l-a prezentat Oana prietenilor sai,  am fost chiar bucuroasa ca l-am facut.

 Tortul are la baza blat de ciocolata si este umplut cu mousse de ananas ,  fructe de ananas si  visine.
Sub rochita  are blat de vanilie si portocale , umplut cu  mousse de cioco cu portocale si jeleu de papaja. Rochita  este din frisca :D A avut peste 3 kg .

Tags: ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comentarii :

  1. Superba printesa! Pacat ca eu n-am pentru cine sa fac, desi daca ma gandesc bine, nici printisorului meu nu i-ar strica o printesa. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa printesa... si eu tot la cerere am facut tortul printesa (unul singur.. dintr-o singura incercare)pentru nepotica mea... E nemaipomenita bucuria copiilor cand vad torturile... pentru ei merita sa faci... fara sa stai pe ganduri

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci , Felis !
    Si al meu a iesit din prima ;))...mai mult a durat pana am gasit papusica, tortul l-am rezolvat rapid :)

    RăspundețiȘtergere

daca doriti sa comentati :