TOAMNA SE NUMARA ...NOSTALGIILE

 mal
Daca unii dintre voi ati stiut  din relatarile mele anterioare (sau de pe  Facebook ) unde imi petrec eu verile , unii poate v-ati intrebat : " unde a disparut fata asta cu dragostea ei in bucate cu tot ?! " :))
Ca sa va risipesc curiozitatea am sa va povestesc rapid pe unde mi-au umblat picioarele si ce mi-au facut mainile din 1 iulie si pana acum, la final de septembrie. :)
Mi-am petrecut si aceasta vara la TABARA CRESTINA BRADATEL    http://www.bradatel.ro/                 din PARCUL  NATIONAL RETEZAT, unde am gatit ( cu dragoste si pasiune, asa cum fac de obicei :) ) pentru toti cei care ne-au  vizitat.
E al treilea an consecutiv in  care "dispar" de aici (din Timisoara ) si ma infiintez  in bucataria compartimentata dupa standarde europene ;) de la Bradatel, pentru a ma delecta gatind pe imensa   soba cu lemne din dotare  cele mai alese bucate cu putinta.
Si nu-i simplu deloc, pentru ca  muncesc zi lumina- foc continuu, insa satisfactia e maxima. :)
Musafirii mei  ( cu preponderenta copii, adolescenti si tineri .... dar si restul ) pleaca intotdeauna cu un zimbet larg pe fata si burtica fericita de la masa .



 Partasi la fericirea lor sunt si cei care ma ajuta la bucatarie , servirea mesei, aprovizionare , facutul si intretinerea focului si anume: echipa cu care lucrez .


 De la stanga la dreapta: Andreea - fata mea....John( zis si iubi :D  ) -sotul meu....Tabita ...eu...si Camelia.
Tot din echipa mai face parte si Tinuca pe care o puteti vedea in poza in care suntem doar noi, fetele :D


 Mai jos puteti vedea cateva poze cu mancarurile gatite . Sunt foarte putine deoarece n-am timp sa fac poze si nici sa intru pe net ca sa le postez pe blog .
Insa puteti macar sa vedeti cantitatile in care se prepara  mancarea la tabara ....desi de multe ori gatesc chiar si dublu :).
Aici e un lighean plin cu  snitele din piept de pui  (cca 200 buc ) :D

 ....friptura inabusita de porc ( a la Adriana Lucia Mara & Bradatel) ....(cca 100 de portii )

 ....salata orientala de vara ( a la Adriana Lucia Mara & Bradatel )( cca 130 de portii)

 ....si micii pe care i-am pregatit la gratar  in 23 August (alaturi de salata de mai sus )....(cca 400 buc)

 In zilele urmatoare ( in functie de timpul disponibil ) o sa va arat cateva poze cu imprejurimile Taberei  Crestine  Bradatel .
Stati , asadar, aproape :).
Tags: , ,
Share on Google Plus

Despre: http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/ - Dragostea in Bucate

Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat si deloc costisitoare. De la dulciuri ,aperitive, feluri de baza ...pana la conserve , toate retetele sunt testate si retestate de catre mine si multi altii. Nu trebuie sa fiti mari bucatari pentru a le incerca si voi, doar sa aveti dorinta de a gati si dragostea pentru stat in bucatarie. Va astept cu dragoste sa gatim impreuna !
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comentarii :

  1. Ai avut o vara frumoasa, chiar daca ai muncit zi lumina cum spui, telul a fost nobil. Bine ai revenit. Pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb!!!Munca multa dar si satisfactie maxima!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am descoperit blogul dumneavoastra datorita placintei cu dovleac si imediat ce am intrat pe blog mi-am dat seama ca aveti ceva deosebit ... "pana si vorba va da de gol".
    Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa folositi cu credinciosie talantul pe care vi l-a incredintat!

    RăspundețiȘtergere

daca doriti sa comentati :