mal
Deserturile la pahar (cupa, cescuta, bol ,etc ) sunt preferatele mele.
Datorita elegantei si modului simplu de preparare sunt ideale in cele mai diverse situatii.
Le ador si de aceea le prepar destul de des, in combinatii de arome si texturi diversificate.
Ieri am combinat doua arome care imi plac si separat, insa in duet sunt nemaipomenite : mocha si mandarine.
Sunt doua mousseuri cu texturi diferite, fiecare se prepara altfel, insa in pahar par gemene :) :)
Aroma de cafea merge mai mult decat bine cu cea de mandarine....de altfel, dintre toate fructele, citricele completeaza (dupa gustul si parerea mea ) cel mai bine cafeaua.
In compozitia desertului mai intra si cuburi din blat de vanilie si blat de cafea (naturala )
Ornamentul este din mousse crema de branza si vanilie si feliute de mandarine din compot :).
L-am acompaniat cu o cafea neagra, tare si foarte fierbinte :)
Ne- bu -ni-e !!! :))
Duminica faina si binecuvantata sa aveti ! :)
Tags:
desert la pahar
,
deserturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
da...ca nebunie!!! si tie iti urez o zi cat mai faina!
RăspundețiȘtergere