Am promis de aseara reteta de crantanele facute in casa. :)
Asadar...
Practic, nu e o reteta , e o joaca faina si eficienta :)
Din resturi pe care uneori le aruncam putem incropi cateva rontaieli .
Eu am ramas cu cateva cornuri http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2013/07/cornuri-pentru-mic-dejun-fara-framantare.html
si un colt de pita facuta in casa http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/03/pita-de-casa.html
Le-am taiat feliute/ bucatele/ batonase si le-am asezat intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie.
Am stropit bucatile de corn cu ulei de chili , apoi le-am presarat cu chimen macinat, fulgi de chili si sare de mare.
Batonasele de pita ( paine ) le-am stropit cu ulei de masline aromatizat cu cimbru si le-am presarat cu oregano si sare de mare.
Am pus tava in cuptorul incins la 200* (fierbinte ) intre 5-10 minute.
Dupa 5 minute verificati si daca sunt rumenite le scoateti!
Sa va mai spun ca s-au topit cat ai clipi ?! :))
FITI BINECUVANTATI ! :) Tags: aperitiv , aperitive
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu
daca doriti sa comentati :